Tapahtuma-info

Tapahtuma järjestetään Joensuussa 23.5.2020. Peli soveltuu sekä aloittelijoille että kokeneemmille roolipelaajille. Ikäraja osallistumiselle on 15 v. Alle 18-vuotiailta tarvitaan huoltajan suostumus, sekä tämän puhelinnumero hätätilanteiden varalta.

Peliin otetaan mukaan 12 pelaajaa ja suunnilleen saman verran NPC-hahmoja. Hahmot toimivat pääosin kahdessa eri ryhmässä, joista toisen muodostavat nuoremmat (11-12-vuotiaat) ja toisen vanhemmat (13-15-vuotiaat) hahmot. Hahmot luodaan kohdassa Hahmot esiteltyjen arkkityyppien ympärille yhdessä pelinjohdon ja oman ryhmän pelaajien kanssa tapahtuvissa hahmomiiteissä. Lisäksi pelaajalla on mahdollisuus syventää hahmoja itsenäisesti. Miitit järjestetään mahdollisuuksien mukaan joko kasvotusten tai Internetin välityksellä.

Ilmoittautuminen avautuu 1.1.2020 ja sulkeutuu 26.1. klo 23.59. Hahmojako julkistetaan 1.2. Tämän jälkeen on mahdollista ilmoittautua varapelaajaksi tai NPC:ksi.

Pelimaksu on 25 €, Mannun Vartijat ry:n ja Todellisuuspakolaiset ry:n jäsenille 20 €.

Peli alkaa lauantaina klo 14 ja loppuu n. klo 20-21. Pelissä liikutaan paljon Joensuun keskustassa ja sen ympäristössä, pääasiassa polkupyörällä. Pyöräiltävä matka kokonaisuudessaan on n. 20 km koko larpin aikana – yksittäiset matkat eivät siis ole pitkiä. Jos et omista polkupyörää, voit lainata sellaisen pelinjohdolta 20 € panttia vastaan, jonka saa takaisin pyörän palautuessa omistajalleen samassa kunnossa kuin se lainattiin. Eri tahot, kuten esimerkiksi Kansalaistalo, myös vuokraavat polkupyöriä edulliseen hintaan.